piatok 3. apríla 2015

MANGOVO KOKOSOVÝ FIT CHEESECAKE



         Dnes baby za výborný výkon po tréningu maškrtili. A veru mohli. Podarilo sa mi upiecť niečo bez tuku, nizkosacharidové, ale plné bielkovín, vitamínov a vlákniny...A našťastie zostal jeden kúsok na fotku:-)


         MANGOVO KOKOSOVY Fit CHEESECAKE
100g ďatlí zalejem vodou pár hodín pred. Zlejeme bokom vodu a v troške rozmixujeme na hustý krém. Pridáme kokos a ovsené otruby, aby nám vznikla hustá masa, ktorú položíme do malej tortovej formy.

       Na krém do nádoby pre ponorný mixér hodíme nakrájané mango,/môžeme dať aj dve, alebo ananás ku tomu/ dva odtučnené krémové tvarohy, 3vajcia, stéviu alebo xylitol/ tabletkové cca 6 ks najskôr rozpustíme v trošičke horúcej vody/, kokos podľa chuti /cca 5lyžíc/, citronová kôra. ak chceme plnky viac, ja som pridala 1ananásový jogurt. Plnku vylejeme na masu z ďatlí a dáme piecť do rúry do plechu s vodou na spodnú priečku na 180 cca 20min, pričom kontrolujeme cheesecake, aby nezmenil farbu, musí byť krásny svetlý. potom znížime teplotu na 150 a pečieme cca 40minút. Môže sa po upečení triasť, stuhne po vychladnutí. Ozdobíme kokosom, tropickým ovocím.

                           

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára