sobota 4. apríla 2015

BRYNDZOVÉ PIROHY BEZ MÚKY


BRYNDZOVE PIROHY bez múky? A prečo nie? aj z cícerovej múky sa dajú vyrobiť rovnako chutné..


         postup...z cícerovej múky si vyrobíme tuhšie cesto. na 100g múky jedno menšie vajce, sol a podľa potreby trošičku vody, aby nebolo cesto ako betón...pekne si ho vyvaľkáte na 2-3mm, vykrojíte kruhy, ak nemáte vykrajovač na pirohy, do stredu dáte bryndzu / ja som dala pol na pol bryndzu a syrovátkový syr z lidlu s 13%tuku, aby som ubrala kalórie a polovičku prehnete cez druhu..poriadne pritlačíte okraje..vyvaríte minútku vo vriacej vode, kým vyjdu na povrch...ozdobíte bryndzou, tvarohom a osmaženou cibuľou namiesto slaniny...mne sa už cibuľku nechcelo smažiť, lebo sa ponáhľam kúpiť drevo na šalovanie:-)


           

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára