sobota 4. apríla 2015

BEZMÚČNE CUKINOVÉ TAGLIATELE S PESTOM A PARMESANOM



           

           Čo tak niečo nezvyčajné a chutné? Opäť diétne, zdravé, kedy sa vo veľkosti porcií nemusíte vôbec obmedzovať. Dokonca si môžete dať ,,dupľu".. alebo aj dve:-)
           Cukety umyje a škrabkou na zemiaky pozdĺžne režeme po celej dĺžke na tenké plátky. Lúpeme cukiny z každej strany, ak má jadierka, tak stred vyhodíme. Plátky položíme na seba a pozdĺž režeme na dlhé rezance /tagliatele/. Na panvicu /keramická, teflonová/ dáme olivový olej, na 1 porciu asi lyžicu. Cuketu opekáme a premiešavame asi 5-7minut do zmäknutia. ak je treba, podlejeme troškou vody. Až po dokončení osolíme, inak by nám cukety púšťali šťavu. Podávame s pestom /Lidl, Kaufland/ a parmezánom. Teda, tak som to robila ja. Môžete si k tomu opiecť mäsko, pridať cherry rajčiny, cottage cheese..je to na vás:-)




      
                                   


   

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára