sobota 4. apríla 2015

KOKOSOVO - JAHODOVÉ TYČINKY




                     taká zvláštna jednohubka....kokos zomletý na maslo dáva tyčinkam krémovu chuť, čerstvé jahody sviežosť a vôňu. jemná čokoláda z kokosového oleja chutí ako ľadová čokoládka:-)
Ak budete mať jahody a kokos, stojí za to, sa pohrať.

.....rovnaké množstvo kokosu ako jahod zomeliete v mlynčeku na kávu na maslo. pridáte trošku oleja, aby získalo maslovú konzistenciu. v miske zmiesite kokosové maslo, steviu a jahody, dáte do chladničky stuhnúť. potom vytvarujete tyčinky, ktoré dáte do mraziaku a následne ľadové polejete čokoládou z kokosového oleja, agave a kakaa. poleva na ľadovej tyčinke ihned zmrzne. na polevu su všetky ingrediencie v množstve po dvoch lyžicach.




                               

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára